rabattroje

ساخت وبلاگ

Efter flere forhandlingsrunder er Manchester City og Leipzig nået til enighed om transferen af forsvarsspilleren Josko Gvardiol. Ifølge rapporter overstiger transaktionsbeløbet 100 millioner euro, hvilket vil skabe rekorden for den dyreste transfersum for en fodboldforsvarer. Og Gvardiol selv kunne også godt lide rapporten om, at han var ved at slutte sig til Manchester City. Det ser ud til, at den unge kroatiske forsvarsspiller snart vil være i stand til at bære en Manchester City trøje.
Gvardiols styrke og potentiale er uden tvivl. Selvom Gvardiol kun er 21 år gammel, har han vist modenhed og styrke ud over sin alder på banen, hvilket har tiltrukket sig opmærksomhed fra mange giganter. I løbet af de to år, han spillede for Leipzig, viste Gvardiol fremragende defensive færdigheder og uventede offensive trusler. Han spillede 87 gange for holdet, bidrog med 5 mål og 3 assists og hjalp Leipzig med at vinde to tyske Cup-mesterskaber. Ved VM i Qatar sidste år hjalp Gvardiols enestående præstation Kroatien med at bryde ind i semifinalen og vinde tredjepladsen, hvilket efterlod et dybt indtryk på folk. Derfor nåede Manchester City til enighed med Gvardiols personlige aftale allerede for en måned siden, mens Leipzig altid har insisteret på en transfersum på op til 100 millioner euro.
Nu er denne højprofilerede transferaftale ved at blive gennemført, og Gvardiol vil tage Blue Moon Billige fodboldtrøjer på og bidrage til Manchester Citys defensive styrke. Med tiltrædelsen af Gvardiol vil Manchester City have en superluksuriøs defensiv lineup. Gvardiol vil også starte en ny rejse og bevæge sig mod højere hædersbevisninger. Fansene er også fulde af forventninger til hans ankomst, og tror på, at han kan blive ved med at brillere i Premier League.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 53 تاريخ : جمعه 30 تير 1402 ساعت: 0:05

Denne sommer er Saudi League den mest iøjnefaldende tilværelse i verdensfodbold. Efter at have skrevet kontrakt med Ronaldo, Benzema, Kanter, Milinkovic, Firmino og andre fodboldsuperstjeer, som bliver Den næste spiller til at bære Saudi League Billige fodboldtrøjer har været et varmt emne i verdensfodbold denne sommer. Ifølge de seneste rapporter er den 32-årige Manchester City-kantspiller Mahrez tæt på at slutte sig til det saudiske hold Jeddah National med en transfersum på 30 millioner pund. Manchester City er klar til at acceptere tilbuddet.
Efter Mahrez forlod Leicester City med en transfersum på 67,8 millioner euro i 2018 og tog Manchester City trøje på, har han altid været en meget vigtig offensiv spiller på Manchester Citys frontbane, og har præsteret meget godt i ligaen og Champions League. Selvom det er svært for Mahrez at blive den mest blændende tilstedeværelse i det stjeespækkede Manchester City, har hans hårde arbejde vundet anerkendelse og tillid fra fans og Guardiola. På 5 år spillede Mahrez 236 kampe for Manchester City, bidrog med 78 mål og 59 assists, vandt 4 Premier League-titler, 2 FA Cup-titler, 3 League Cup-titler og en Champions League-titel. Disse data og æresbevisninger er uadskillelige fra Mahrez' indsats. Derfor valgte Manchester City sidste sommer at forlænge kontrakten med Mahrez frem til 2025.
Selvom det ikke længere er muligt at besætte hovedopstillingen, kan han med Mahrez' styrke og tilstand fuldt ud opfylde kontrakten med Manchester City. Men fremkomsten af den saudiske liga vil ændre Mahrez' karriereforløb. Med et tilbud på 30 millioner pund og en årsløn på 25 millioner er det en rigtig god handel for både klubben og spilleren selv. Men for Manchester City, efter at holdet har mistet flere store spillere, vil de gøre deres bedste for at beholde Silva og samtidig lave nye signaturer til holdet for at sikre integriteten af holdopstillingen.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester City trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 77 تاريخ : سه شنبه 27 تير 1402 ساعت: 23:29

Den store officielle meddelelse er endelig her! Arsenal Football Club annoncerede officielt, at de officielt har skrevet kontrakt med West Ham Uniteds engelske midtbanespiller Declan Rice. De to parter underskrev en kontrakt frem til 2028. I den nye sæson vil Rice bære Billige fodboldtrøjer nr. 41 for at spille for Arsenal.
Den 24-årige Rice er en af de bedste midtbanespillere i fodbold i dag. Selvom han stadig er meget ung, har han allerede et væld af erfaring i Premier League. I sidste sæson førte den 24-årige Rice med succes holdet til at vinde UEFA Champions League som anfører for West Ham United. Hans fremragende defensive bevidsthed og aflytningsevne er imponerende. I sidste års VM i Qatar bidrog Rice, som repræsenterede de tre løver, også med en meget god præstation og var den engelske spiller med flest afleveringer per kamp. Jeg tror, at efter at have taget Arsenal fodboldtrøjer på, vil Rices popularitet i verdensfodbolden blive yderligere forbedret.
Ifølge tidligere rapporter var Rices transfersum så høj som 105 millioner pund, hvilket oversteg Nicolas Pepes 7.200 pund, hvilket blev den dyreste signing i Arsenals historie. I sidste sæson fortrød Arsenal at misse ligamesterskabet, så det er bydende nødvendigt at styrke holdet denne sommer. Holdet havde allerede skrevet kontrakt med Haverts og Timber, og Rice blev holdets tredje signing denne sommer, med en samlet transfersum på 230 millioner euro. Det er den klub, der brugte flest transfergebyrer i verdensfodbold denne sommer. På nuværende tidspunkt er den samlede værdi af Arsenal-holdet nået op på forbløffende 1,21 milliarder euro, der overgår Manchester Citys 1,19 milliarder euro og er blevet nummer et i verdensfodbold. I den nye sæson vil Arsenal, hvis samlede styrke er blevet styrket, lancere en indflydelse på mesterskabet under Artetas ledelse.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Arsenal fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 78 تاريخ : يکشنبه 25 تير 1402 ساعت: 23:27

Ifølge officielle nyheder fra Liverpool vil holdforward Nunez bære Fodboldtrøje nr. 9 efter Firmino i den nye sæson. Denne nyhed har vakt opmærksomhed og forventninger hos fans. I den nye sæson vil Nunes fungere som keen i holdets offensiv og vise os en vidunderlig præstation.
Nunes er en angriber fra Uruguay. I 2022 vil Nunes bære Billige fodboldtrøjer nr. 27 efter at være kommet til Liverpool fra Benfica. I sæsonen 2022-23 spillede han 42 kampe i forskellige tueringer og scorede 15 mål. Hans fremragende hurtighed, fleksible teknik og frygtløse ånd erobrede fansens hjerter. Siden 2017 har Liverpools nr. 9-trøje altid tilhørt den brasilianske angriber Firmino, men Firmino valgte at forlade holdet frit efter hans kontrakt med Liverpool udløb til sommer, og Liverpool-trøjen nr. 9 skal også indvarsle en ny ejer.
Liverpool trøje nr. 9 har en særlig betydning i holdets historie. Der har været mange store spillere, der har forladt legender til denne trøje. Nu bliver Nunes en ny generation af Liverpools legendariske nummerstjee, og han vil også påtage sig flere ansvar og forventninger. Holdet gav Nunes trøjen nr. 9, hvilket viser holdets tillid og støtte til ham. Under alle omstændigheder håber jeg, at Nunes kan vise en bedre præstation i den nye sæson og bringe Liverpool flere sejre og hæder.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøje,Billige fodboldtrøjer,Liverpool trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 92 تاريخ : پنجشنبه 22 تير 1402 ساعت: 23:44

Manchester Uniteds næste transfergebyr-budget skal nås ved at sælge spillere, og i den nuværende Manchester United-opstilling er Maguire et mål, som holdet kan sælge. Manchester United satte et prisskilt på 50 millioner pund for Maguire. Baseret på Maguires præstation i sidste sæson, forventes en transferaftale på 50 millioner pund dog at blive svær at opnå.
I 2019 tog Maguire Manchester United trøje på og underskrev en langsigtet 7-årig kontrakt. På det tidspunkt kom han til Manchester United fra Leicester City med en transfersum på 80 millioner pund, hvilket slog rekorden for den højeste transfer af en forsvarsspiller. I 2020 overtog Maguire som kaptajn for Manchester United og fungerede som starter i de første to sæsoner. Og vandt fansens kærlighed med sin fremragende defensive evne og enestående header-evner. Maguires præstationer i de seneste sæsoner har dog ikke været ideelle. Sidste sæson spillede han 27 gange og startede kun 8 kampe. Han fik i alt 7 gule kort og bidrog ikke med mål eller assists. Også på grund af Maguires fortsatte træge præstation mistede han fuldstændig Ten Hags tillid.
Med Maguires præstation i sidste sæson kunne Ten Hag ikke give ham for mange muligheder, og det var svært for Maguire at sælge til en høj pris. Det er underforstået, at Maguire starter specialtræning i Portugal. Han forsøger at vinde sin plads i Manchester United. Han ønsker ikke at miste sin elskede Red Devils Fodboldtrøje.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester United trøje,Fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 78 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1402 ساعت: 0:09

Rice og Caicedo er de mest sete defensive midtbanespillere denne sommer. Rice har med succes taget Arsenal-trøjen på. Chelsea, som har den tætteste forbindelse med Caicedo, har lavet to tilbudsrunder på henholdsvis 70 millioner pund og 80 millioner pund, men de er stadig ikke i stand til at opfylde Brightons bud på 100 millioner. I de seneste dage vil Chelsea og Brighton fremskynde forhandlingsprocessen.
Den 21-årige Keisedo er en ecuadoriansk landsholdsspiller. Sidste sæson spillede Caicedo, iført en Brighton Fodboldtrøje, 37 Premier League-kampe for holdet, og rangerede blandt de bedste i Premier League med hensyn til afleveringer, succesrate og antal nøgleafleveringer. Med hensyn til styrke er Caicedo og Rice omtrent samme styrke. De er begge top midtbanespillere i Premier League, og begge spiller rigtig godt i den defensive ende. Derfor mener Brighton, at Caicedos transferpris bør være lig med Rice. Men Chelsea sagde, at de ikke ville betale mere end £90 millioner i transfergebyrer.
Selvom de nuværende forhandlinger mellem Chelsea og Brighton er i en blindgyde, er der stadig stor chance for, at Caicedo kan bære Chelsea fodboldtrøjer i den nye sæson, og spilleren har selv idéen om at forlade holdet. Ifølge nyheder fra engelske medier har Caicedo indgået en aftale med Chelsea på personlige vilkår. De to sider forhandler stadig, og det forventes, at de to sider vil nå til enighed om en transfersum på 90 millioner pund. Jeg håber, at denne transaktion kan afsluttes problemfrit, og jeg ser frem til, at Caicedo bringer nye håb og muligheder til Chelsea.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøje,Chelsea fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 71 تاريخ : يکشنبه 18 تير 1402 ساعت: 23:36

Benfica annoncerede officielt, at Di Maria vendte tilbage til holdet efter 13 år, og de to parter skrev under på en kontrakt frem til 2024. I den nye sæson vil Di Maria bære Billige fodboldtrøjer nr. 11 for at spille for Benfica.
Benfica er Di Marias første klub i Europa. Fra 2007 til 2010 bar Di Maria Benfica fodboldtrøjer nr. 20 og spillede 121 gange for holdet og bidrog med 15 mål og 28 assists. I sommeren 2010 skiftede Di Maria til Real Madrid til en høj pris på 33 millioner euro, hvilket satte rekord for den højeste transfersum i den portugisiske Superliga på det tidspunkt. Sidste sommer forlod Du Maria Paris Saint-Germain, som havde spillet i 7 år. På det tidspunkt ville Benfica have Di Maria, men han gik stadig til Juventus. I sæsonen 2022-23 spillede Di Maria 40 kampe iført en Juventus trøje, bidrog med 8 mål og 7 assists og hjalp også det argentinske landshold med at vinde VM midt i sæsonen.
Di Marias tilbagevenden har vakt begejstrede forventninger hos mange portugisiske Superliga-fans. Di Marias tilbagevenden styrker ikke kun Benficas styrke, men gør også Benfica til et stærkt hold, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed i den nye sæson. Jeg ser frem til Di Marias enestående præstation i den nye sæson og vinde flere hædersbevisninger til holdet.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Benfica fodboldtrøjer,Juventus trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 81 تاريخ : جمعه 16 تير 1402 ساعت: 0:18

For Milan-fans er det velkendte Milan blevet mærkeligt denne sommer. Efter Maldinis farvel og Berlusconis død blev Tonali, som så frem til at blive Milans nye generations banner, også solgt af klubben. Ifølge den officielle meddelelse fra Premier League-holdet Newcastle United, signerede holdet den italienske midtbanespiller Tonali, og de to sider underskrev en kontrakt indtil 2028.
Tonali selv er den mest loyale Milan-fan. Tonali, der har været iført en AC Milan trøje, siden han var ba, har været vidne til væksten af mange stjeer i Rossoneri. Hans badomsdrøm var at slutte sig til Milano og blive en Milano-legende. Tonali håber, at han kan fortsætte med at spille for sit favorithold, indtil han går på pension og bliver et Milan-banner, der er blevet optaget i fodboldhistorien som Maldini. Det er ærgerligt, at både Tonalis drøm og fansens drømme om holdets fremtid hensynsløst blev knust af de amerikanske Redbirds. Dette får folk til at føle sig vrede og hjælpeløse på samme tid. Dette kan være en afspejling af det uundgåelige kulturelle sammenstød mellem europæisk fodbold og amerikansk sport.
Tonali, der tog afsked med Milan, tager Newcastle United fodboldtrøjer på i den nye sæson. Efter at være blevet nummer fire i Premier League i sidste sæson, kvalificerede Newcastle sig til Champions League i den nye sæson, og tilføjelsen af Tonali vil styrke holdets midtbane. Jeg tror på, at den 23-årige Tonali stadig har et stort potentiale, der venter på at blive udnyttet, og jeg ser frem til hans vækst og fremgang med Newcastle i Premier League. Jeg håber, at Tonali kan blive en legendarisk spiller i hele fodboldens historie i fremtiden.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : AC Milan trøje,Newcastle United fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 113 تاريخ : چهارشنبه 14 تير 1402 ساعت: 1:45

Ifølge Romanos bekræftelse har den 33-årige Chelsea legendariske anfører Azpilicueta indgået en aftale med Chelsea. Han får holdets tidlige opsigelse af kontrakten og forlader den Billige fodboldtrøjer, der har været hos ham i 11 år. På nuværende tidspunkt har Azpilicueta også indgået en aftale med Atletico Madrid. Han vil slutte sig til Atletico Madrid som en fri agent og underskrive en to-årig kontrakt.
Azpilicueta har spillet for Chelsea i 11 år og er i øjeblikket den længstsiddende spiller på holdet. I disse 11 år hjalp Azpilicueta holdet med at vinde Champions League, Premier League, FA Cuppen, League Cup og Europa League. Han er en legendarisk Chelsea-spiller. Som 33-årig veteran har Azpilicueta ikke været i stand til at få nok spilletid, hvilket også er en vigtig grund til, at han ønsker at opsige kontrakten før tid. For Azpilicuetas tidlige afslutning tror folk, at det er Chelseas respekt for den legendariske anfører og anerkendelse af hans karriere.
Som spansk spiller er det en meget glædelig ting at kunne tage Atlético Madrid trøje på igen i slutningen af sin karriere og køre i La Liga. For Atletico Madrid vil Azpilicuetas styrke og erfaring helt sikkert hjælpe holdet. Jeg håber, at Azpilicueta kan fortsætte med at vise fantastiske præstationer på det nye hold og i den nye sæson.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Atlético Madrid trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 80 تاريخ : دوشنبه 12 تير 1402 ساعت: 0:33

Efter West Ham accepterede Arsenals transfersum på 105 millioner pund for Rice, har Manchester City nu opgivet konkurrencen om Rice, og de har vendt deres mål til den talentfulde spanske midtbanespiller Vega. Jeg ved ikke, om den 21-årige talentfulde midtbanespiller med succes kan tage Manchester City fodboldtrøjer på denne sommer.
Vega, der spiller for Celta Vigo, betragtes som en af de bedste midtbanespillere i sommerens transfervindue. Sidste sæson blev Vega, der kun var 21 år gammel, officielt holdets hovedspiller, spillede 40 kampe for holdet, bidrog med 11 mål og 4 assists. Hans enestående præstation har gjort ham til en meget ventet talentfuld midtbanespiller i La Liga. I øjeblikket udløber kontrakten mellem Vega og Celta i 2026. Da Vegas likvidationsklausul kun er på 40 millioner euro, har det vakt interesse hos mange velhavende hold. Men med Manchester Citys nuværende tiltrækningskraft i europæisk fodbold og træner Guardiolas personlige charme, er chancee for Manchester Citys succesfulde signaturer stadig meget høje.
Konventionen på 40 millioner euro har intet pres på gigantee. Det afhænger af, hvilke valg spillee vil træffe. For fremragende spillere er konkurrencen altid hård. Jeg håber, at Manchester City aktivt kan fremme denne transfer og lade Vega tage en ny Billige fodboldtrøjer på så hurtigt som muligt.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City fodboldtrøjer,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 68 تاريخ : جمعه 9 تير 1402 ساعت: 13:34

Barcelona annoncerede officielt, at Manchester City-kaptajnen Gundogan kom gratis, og de to sider underskrev en 2+1-kontrakt. Kontrakten er indtil 30. juni 2025, og kontrakten har en likvidationsklausul på 400 millioner euro. I de næste to år vil Gundogan bære røde og blå Billige fodboldtrøjer i La Liga.
Gundogan var den første spiller, Pep Guardiola skrev under som City-manager i 2016. Iført Manchester City trøje i 7 år spillede Gundogan 304 gange for holdet, bidrog med 60 mål og 40 assists og vandt 14 mesterskabstrofæer. I sæsonen 2022-23 spillede Gundogan 51 gange, bidrog med 11 mål og 7 assists og var en absolut bidragyder til Manchester Citys sejr i Triple Crown.
Gundogan, hvis kontrakt er udløbet, står over for mange valg denne sommer. Guardiola håber, at anføreren kan blive ved med at blive på holdet. Manchester City tilbød en kontraktforlængelse på 1+1. Arsenal inviterede også Gundogan. De skøre signinger af den saudiarabiske liga bød også på en kæmpe kontrakt, men Gundogan valgte i sidste ende at slutte sig til Barcelona, som ikke har meget lønrum, som en gratis agent. Med den fortjenstfulde spillers afgang udtrykte Manchester Citys embedsmænd også deres taknemmelighed over for Gundogan og ønskede ham alt det bedste i fremtiden.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester City trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 70 تاريخ : چهارشنبه 7 تير 1402 ساعت: 0:33

Ifølge de seneste nyheder fra engelske medier er Manchester City kommet med i kampen om West Ham-midtbanespilleren Rice og er sikre på at nå til enighed med West Ham.
Inden sæsonens afslutning bekræftede West Ham United, at Rice ikke vil bære West Ham United trøje i næste sæson. Det er West Ham også klar til, men de skal opfylde deres krav i forhold til transfersum. Forud for dette havde Arsenal udtrykt stor interesse for Rice og havde givet tilbud til West Ham United tre gange. Det seneste tilbud lød på 90 millioner pund, men West Ham United afviste det.
At dømme ud fra de aktuelle nyheder er West Ham Uniteds pris nået op på 120 millioner pund. Og Manchester Citys transfergebyr-budget er naturligvis mere fordelagtigt end Arsenal. Hvis der endelig bliver indgået en aftale med denne transfersum, vil Rice overgå Grealish og blive den engelske spiller med den højeste transfersum i Premier League. Manchester Citys deltagelse i konkurrencen accelererede naturligvis tempoet i Rices transfer. Vil Rice i sidste ende bære Arsenal fodboldtrøje eller Manchester City fodboldtrøjer? lad os vente og se!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : West Ham United trøje,Arsenal fodboldtrøje,Manchester City fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 4 تير 1402 ساعت: 1:33